2022-12-08

Bodom Bar & Sauna


  Espoo on kummallinen. Espoon rajat sulkevat sisäänsä pieniä kylä-yhteisöjä, jotka elävät omaa elämäänsä. Tätä muodostumaa kutsutaan kaupungiksi.

Espoon alueelta löytyy muun muassa erittäin mainio metsäinen alue. Metsäalueella voit kulkea vapaasti ja grillattuasi makkarat, jopa majoittua sinne yöksi telttaan. Alue sijaitsee Nuuksion kylän alueella. Tästä alueesta on muodostunut kansallispuisto ja siellä sijaitsee myös luontokeskus Haltia. Nuuksion läheisyydessä sijaitsee rinteiden väliin sijoittuva allasalue nimeltä Serena. Ihmiset viihtyvät täällä talvisin ja kesäisin. Serena sijaitsee taas Korpilammen kylässä. Espoosta löytyy myös WeeGee talo, josta löytyy mitä mainioimpia näyttelyitä ja se sijaitsee Tapiolan kylässä. 

Länsiväylää ajaessasi et voi olla huomaamatta isoa lasista ex-pääkonttoria, joka oli tunnettu kännyköistä. Talon kyljessä lukee nykyään isohkon ohjelmistoalan yrityksen nimi. Jättimäinen ex-Nokian talo seisoo Keilaniemen kylän alueella ja viereinen Otaniemen kylä pitää sisällään massiivisen kampus alueen. Länsiväylän toisella puolella tässä kohtaa sijaitsee Westendin rantakylä. 

Espoon kaupunkialueelta löytyy myös monia upeita kartanoita. Esimerkiksi pelkästään Bodom-järven alueelta löytyy kolme kaunista kartanoa, Backby, Bodom ja Oittaan kartanot. Bodom-järvi sijaitsee kolmen kylän keskiössä. Nämä kylät ovat Bodom, Kunnarla ja Högnäs.


Länsiväylän kupeessa sijaitsee Niittykummun kylä. Tästä kylästä löytyy oma metroasema. Metroaseman sijainti on tornitalo Niittyhuipun kellarissa. Noustuasi maanpinnalle aseman uumenista ei tarvitse montaa askelta ottaa kunnes löydät tämän kylän ja Espoon uuden kohtaamispaikan. Bodom löytyy yllättävästä paikasta ja sen sisältö yllättää vierailijan varmasti. Bodomin asettuu kehä 2:en lähituntumaan Gräsänojan törmälle. Bodomissa yhdistyy suomalainen saunakulttuuri, suomalainen raskaansarjan yhtye ja baari. 

Musiikkiharrastajan olohuone tai miksei kenen tahansa muunkin. Onnistunut veto! Tänne tullaan nautiskelemaan kaukaa. Espoon kylät yllättää.

#bodom




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti