2020-04-28

Coolsville Vol. 1 & Vol. 2

Tänään lautasella pyörii kaksin kappalein kokoelma-musiikkia. Kymppituumainen vinyyliformaatti on kerrassaan upea kokoluokka levyksi. Kannen koko on tarpeeksi suuri, jotta niistäkin saa musiikin lisäksi aivan riittävän nautinnon, jos niissä taiteilijat onnistuu. Coolsville onnistuu! Kappalemäärätkin saadaan usein puristettua levylle lähes samaan tilaan määrällisesti kuin kahdentoista tuuman isoveljellä tai siskolla. Mutta illan levy-pläjäyksiin.
Nämä kaksi levyä on Stack-O-Lee julkaisuja Coolsville 1. ja 2. Levyt on koonnut englantilainen DJ Stay Sick. Kappaleet ovat 50 ja 60-luvun sieltä hieman tuntemattomasta päästä, vaikka tuttuja esiintyjiä näillä levyillä vilahtelee, kuten The Champs, Duane Eddy tai The Shadows.
Kappalevalinnat ovat niin helmiä kuin olla voi ja linja säilyy molemmilla levyillä. Instrumentit svengaa uskomattoman hienosti ja juuri instrumentaalikappaleet ovat isossa osassa levyillä. Yksi tarttuvimmista onkin The Shadows-yhtyeen Jet Black kappale.

'Some people like to rock. 
Some people like to roll.But me, I like to sit around to satisfy my soul. I like my women short. I like my women tall. And that's about the only thing I really dig at all.'

- Bobby McFadden & Dor "The Beat Generation"

Takuuvarmoja Weekend Hop-levyjä tai mihin tahansa kekkereihin, missä halutaan fiilis kohdilleen musiikin avulla. Volyymit kattoon ja kylmää juomaa! Ja ei kannata unohtaa samaa tasoa olevaa Sicksville Vol. 1:stä jos nämä ei riitä! Mahtavaa vappua ja toukokuuta kaikille! Vaikka onkin ’hieman’ poikkeava sellainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti