2024-07-27

Suvilahti 26.7.2024

Jytäkesä Go Go 2024 

 Odotukset oli tapissa kun pitkästä aikaa olisi humppaa tiedossa ihan kahden päivän verran ja vielä vanhojen frendien kanssa. Kihelmöinti lisäsi vielä tapahtumapaikka Suvilahti, sillä siellä ei ole tullut vierailtua aiemmin. Saavuin paikalle kun Lasten Hautausmaa oli aloittanut oman settinsä. Yleisö hymyili auringonpaahteessa kun yhtye näppäili instrumenttejaan lavalla. Pienen katselmuksen jälkeen lähdin tutustumaan alueeseen. Juomatarjoilua löytyi alueen reunoilta ja ravintoloista. Paikalla oli myös mielenkiintoisia myyntikojuja, jopa vinyylilevyjä ja laadultaan just hienoja. Tämä tapahtui Roll fm-osastolla. Pari muutakin vinyylikojua löytyi, mutta ostohousut olivat niin nihkeät nyt ja tähän auringonpaahteeseen en kyllä levyjä olisi kannettavaksi ottanutkaan. Tropsit kuitenkin Roll fm osastolla varsin kattavasta The Inmates yhtyeen sarjasta!! 

Mutta lyhyesti päivän yhtyeistä. Kissa tuli nähtyä, mutta valitettavasti vaikka kitaroita lavalla oli riittävä määrä, niin vain yksi biisi jäi mieleen, 'Mikset Sä Huomaa Mua' Aivan upeaa!(ehkä vain itsellä huono hetki, vielä nähdään) The Balls sopi aurinkoiseen Suvilahteen enemmän kuin hienosti. Yhtye rullasi ja rokkasi varsin kepeästi. Toivottavasti joku tallensi Marjon Cadillac tanssin! HUH! Hola Ghost torvet soi hienosti Helsingin illassa ja Atomirotta osaa hommansa just niin kuin pitää, Hi-Ho ja Kyllä uppos tämäkin. Ranen jutut on ihan omaa luokkaansa, puhumattakaan instrumentin hallinnasta. Jytäkesä!! 

The Soundtrack Of Our Lives painoi menemään tutuilla sävelillä ja kansa kuumeni. Harras tunnelma levisi iltaan..Golden age! Mutta parasta mikä perjantaina lavalta pullahti oli The Rokets. Ainoa sisätilan akti koko iltana mitä tuli todistettua. Salissa lämpötila lähenteli varmaan normaalia hyvin lämmitetyn saunan lämpötilaan ja kosteusprosentit oli myös varsin kohdillaan, noin 97%. Soundi oli muhkeaa ja meno rentoa, tuli ihan hyvä mieli tällaisesta rockenrollista. 

 Lauantaita tuli odotettua varsinkin yhden yhtyeen kohdalla vielä enemmän kuin perjantaita, mutta joku pöpö painoi miehen maahan ja Suvilahti jäi kokematta kokonaan lauantain osalta. Bad! Ehkä joku toinen päivä sitten Jolly Jumpers. Hauskaa loppukesää ja kiitti Pete & Kristiina!

'

#jytäkesä, #jytakesa, #jytäkesägogo, #suvilahti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti