2019-06-14

From Smokestack Lightnin' to Estrus Gearbox - sinkkumusaa

Juna jyskyttää ja määränpää ei näy. Illan single-läjästä kaivetaan seuraavat esiin. Ensimmäisen sinkun kohdalla tulee mieleen lättähattu-reissut. Silloin vielä kun nämä junat kulki Suomen Länsirannikon San Franciscosta Raumalta, Death Walleyyn Kokemäelle. Junan ikkunat sai puolivälistä avattua kesäkuumalla auki ja yläkropan tungettua ulos ikkunasta. Kädet kohti yläilmoja ja hurraa huutoja laitumen lehmille, kunnes ampiainen katkaisi karjunnan posauttamalla kitalakeen.
Ihan yhtä nopeasti kuin ampiaisen lento pysähtyi kurkun pohjalle, loppuu tämän singlen kappaleet. Sen verran mahtavaa menoa! Ehdottomasti yksi tämän vuoden (2019) parhaista sinkkujulkaisuista Smokestack Lightnin' single 'One Man Down'. Höyryveturikomppi on yksi hienoimista. Yihaa!

Kelailtuani muutaman kerran läpi vuoden seiskaa, lyön lautasella Man Or Astromanin 'Supersonic Toothbrush Helmet' ja surfers are back! Huomaan seisovani surffiasennossa kalsarit jalassa höyläämättömän kakkosnelosen päällä varpaat tikuissa. Meno on vauhdikasta ja sellaisena pysyköön, joten jatketaan aalloilla ja kaadan tölkin kylmää olutta hiuksiini ja loput kurkkuun, joka uppoaa sinne paljon helpommin kuin ampiaiset kurkun pohjalle. Matka jatkuu kohti itää..

Japanilaista herkkua tarjoilee seuraavana Long Gone Daddy O's. 1+2 Records julkaisi ’Married woman’-singlen vihreänä vinyylinä jo vuonna 1993. Itselle kuitenkin uusi tuttavuus ja pirun hieno sellainen. Levyllä ollaan perusasioiden äärellä ja just hyvä niin. Love it!

Lisää pikkumustaa kehiin ja nyt onkin varsin ihme julkaisu. Yksipuolinen 7". Ihan tarkkaan en tiedä, julkaiseeko OHA-Records kaikki tuotokset näin, mutta jotenkin kummallinen formaatti. Levyssä myöskään ei ole kuvakansia. Itse kappale kuitenkin täyttä rautajöötiä! Kappale on Boogie Disease ja esittäjänä Garry Lynch. Harppu vinkuu ja komppi lähentelee jotain ZZ Topin äänimaisemaa, mutta aivan sama, kuulostaa hemmetin hyvältä.

Pitää palata takaisin Smokestack Lightnin' sinkkuun taas. This sun is high, hope is sinkin' low..  One man up, one man down.

Hyppy perjantaihin. Friday 13th. sinkkuun. Formaldehyde Blues Train teki kokonaista yhden yhden sinkun vuonna -91. Just sopivan hämärää tähän harmaaseen päivään. Running scared ja Kippis!

Jaaha sitten mennäänkin korkealta ja kovaa. Availlaan Estrus Boxeja Halfrack ja Gearbox.. Tästä harvemmin on enää paluuta normijärkeilyyn. Real Boss Hoss! Menovastuussa boxeilla sellaisia peikkobändejä kuin The Nomads, The Muffs, The Vacant Lot, Monomen, Mudhoney, Mummies, Untamed Youth, Mortals jne....Jautaa!!

-Saunaa ja pari huurteista-
Viikonloppua everybody!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti