2018-03-10

Now Playing - Lipstick Killers/Lizard Train/Cosmic Psychos/Flame/Southern Culture On The Skids

Lauantai-illan huumaa.

Kaivan ensimmäisenä Aussie-levyjen joukosta vinyylin, joka on Lipstick Killers - Mesmerized. Aika kovalla aloituksella lähtee. Levyn julkaisi Closer vuonna 1984 ja se jäi yhtyeen ainokaiseksi, Harmi. Levyltä löytyy mukavan huuruista garage rokettia, jota mielellään kuuntelisi useammankin levyn edestä. Levyn tuottamista on vastannut Chris D. joka tunnetaan myös Flesh Eaters ja Divine Horsemen yhteyksistä. Hikeä alkaa pukkaamaan otsanahkaan, joten on levyn vaihdon aika. Seuraavana pyörimään saman mantereen mystinen The Lizard Train ja levy on The Ride. Volyymi nousee ja kitarat voimistuvat. Erittäin voimakasta ja hienoa rock'n'roll-musiikkia, pienellä psykedeliawiballa! Levyllä kaksi ehdotonta helmeä(She Gets Me & Lifeless!) ja liuta muita hienoja biisejä. Kun Australia-bänbit tuntuu iskevän, niin jatketaan niillä. Katsotaanpa kuinka kaiuttimet kestää kun lyödään lautaselle vielä Cosmic Psychos. Ensimmäisenä Lost Cause murisee vaarallisesti, joten paras korkata olut ja nopeasti. Rip 'n' Dig! Silkkaa dynamiittia! Kuuntelen kuitenkin vain levyn ensimmäisen puolen ja leijailen takaisin lattiatasoon vaihtaakseni levyä. Cosmic Psychos osoitti olevansa myös tiukassa keikkakunnossa 2016 Hori Smoku Summer Boogaloo tapahtumassa, kuten myös The Mudhoney samaisessa tapahtumassa. Korvat soi kivasti pari päivää aktin jälkeen.
Vaihdetaan mannerta ja annetaan seuraavaksi lavavuoro The Flame joukkiolle. Queen of the Neighborhood ilmestyi vuonna 1977 ja on bändin eka pitkäsoitto. Lauluosuuksista huolehtii varsin upeaääninen Marge Raymond ja kitaristi Jimmy Grespo taisi soitella jossain vaiheessa Aerosmith-yhtyeessä. Tämä onkin uusi tuttavuus itselleni, levy löytyi taannoin kirppikseltä.
Upeasta lauluäänestä huolimatta laitan uutta vinyyliä koneeseen. Yhden miehen dj-show jatkuu...
Jatketaan ainakin osittain naislaulajilla ja isketään soittimeen Southern Culture On The Skids uudehko julkaisu The Electric Pinecones. SCOTS on ollut jo vuosia yksi suosikki pumppu. Vuonna 2016 ilmestynyt levy ei petä tälläkään kertaa, heti kakkosena tuleva Dirt Road on ihokarvoja jäykistävä namupala ja hetkeä myöhemmin kajahtava Grey Skies on samaa sarjaa. Olikohan tämä kappale jossain jenkki poliisisarjassa? Hienoa musiikkia, joten lisää kuplajuomaa!
Illan levynipussa odottavat vielä Stay Sick tuotokset Sicksville ja Coolsville ainakin, joten eiköhän tästä ole hieno ilta tiedossa. Kippis!

Mukavaa viikonloppua Kaikille tasapuolisesti!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti