2018-01-26

Mondo Zombie Boogaloo

Monster-rock jyrää nyt ja aina, varsinkin jos bändit ovat teeman sopivat. Ja tällä levyllä niitä on kolme kappaletta. Sähkökitara on kyllä mainio kapistus. Kun siihen säädetään kieroutuneet kaiut ja värinät kohdilleen alkaa elämä tuntumaan reilulta ja ansaitulta. Tervetuloa Mondo Zombie Boogaloo!
Ensimmäiset Monster-teema aiheiset musiikit tulivat itselle vastaan kauan sitten(80's) ostetulla BBC-julkaisulla. Kyseisellä levyllä oli Death & Horror teemaan kuuluvia pieniä pätkiä eri tarkoitus käyttöön Tv:ssä, Radiossa tai missä sitten ihmiset halusikaan niitä soitella. Itse soittelin sitä usein ollessani Dj-hommissa nuorempana, joko kappaleita raiskaten tai biisien väleissä. Mikäs sen mukavampaa kun töräyttää Monster karjahdus kesken rauhallisen jazz kappaleen pianosoolon päälle, no makunsa kullakin. BBC:n levy oli jaoteltu eri teemoihin kuten kidutus tai haudan kaivuu, tai pelottavia askelia ja tietenkin monsterin karjuntaa ja huohotusta. Todellinen helmi lajissaan siis!

Niinkuin on myös tämä levy! Tässä on jotain niin hellyttävää ja hauskaa, jos nyt haudankaivajat ja haamut sitä voivat olla? Mutta se miten tällaiset jutut esitetään, on mitä rakastan. Kaikki kolme bändiä ovat jo pitkään tehneet omalla saralla hienoa jälkeä, mutta ovat jotenkin "eksyneet" tälle samalle levylle ja laittavat esille hienoja klassikko kappaleita.

Erittäin vaarallinen levy soitettavaksi varsinkin perjantaisin. Tähän mennessä mennyt kolme isoa tölkkiä olutta ja volyymit stereoissa senkun vain nousee, kuten humala. Upeaa!
Levy on tupla-Lp ja molemmat levyt ovat upeita oranssin värisiä. Mukana tulee myös Cd-levy, johon kajotaan ehkä myöhemmin. Julkaisuvuosi näyttäisi olevan 2013 ja julkaisijana YepRock Records. Kulttuuriteko.


The Monsters are a Go Go!!



Viva Fleshtones! Viva Los Straitjackets! Viva Southern Culture On The Skids!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti