2018-01-13

Kirppis-päivän tunnelmat

Päivä alkoi kuumalla kahvilla ja uutisilla, jotka ovat tuttuun tyyliin huomattavasti laimeampia kuin aamukahvi. Vaatteet päälle ja kohti ensimmäistä kirpparia, joka sijaitsee lähimpänä omaa kotia.
Ensimmäisen kirpparin ihmismäärä ihmetyttää, vain muutama ihminen on paikalla minun lisäkseni. Hyvä juttu, rauhallista koluamista tiedossa. Tämä mesta on kuitenkin nopeasti läpijuostu, ei mitään kiinnostavaa mukaan.
Kohti seuraavaa siis, joka on muutaman kilometrin päässä. Täysin erillainen meininki? Paikka on tupaten täynnä ja oven suussa vasten naamaa paiskautuu lämmin ilmamassa ihmispaljoudesta. Hiki ja Hajusteet täyttää ilmatilan. Tuskastun jo alkuun, käytävät täynnä kyynärpäitä ja isoja ahtereita, tungen omani sekaan. Kulkeminen tuottaa tuskaa ja hikikarpalot ilmestyvät otsalle, lastenvaatteita ja lisää lastenvaatteita. Kierrän kuitenkin sisukkaasti ihmisvirran mukana välillä jääden jonkin mielenkiintoiselta näyttävän laarin kohdalle, turhaan. Kierros ottaa oman aikansa, mutta pullahdan ulos tästä paikasta selkä hiessä. Helpottuneena, mutta mitään ei tarttunut täältäkään mukaan?
Kohti seuraavaa, jonne onkin matkaa hieman enemmän, mutta siellä on ennenkin onnistunut. Saavun paikalle ja ihmisiä on sopivasti, joten kiertämisen pitäisi onnistua helposti. Levyjä on paljon tässä paikassa, tosin ne taitavat olla jonkin levykauppiaan varastosta. Levyjä alkaa kerääntyä käsiin pikkuhiljaa. Ensimmäisenä löydän Thee Vicarsin - Back on the Street levyn. Seuraavaksi Joku Soul-äijän levy minkä nimeä en enää muista. Sen jälkeen Blue Öyster Cultin-Cultosaurus Erectus. Jatkan etsimistä otsa hiessä, kunnes Dion - Runaround Sue levy osuu käsiin. Pyörittelemään sitä käsissäni ja tarkastan levyn kunnon. EX/EX. Otan myös Tom Troccoli's Dog Lp:n kainaloon. Paikassa on todella paljon levyjä!? Kunnes löydän ikisuosikkini The Fleshtonesin levyn. Heidän viimeisin ja uudenveroinen! Fleshtones alkoi kutkuttaa jo 80-luvulta, jolloin ostin heidän live-levyn Speed Connectionin. Hieno yhtye ja ehdoton live-bändi! Alkaa tuntua jo liialta, jatkan kuitenkin pläräämistä jonkin aikaa, kunnes vielä nostan vielä pari levyä ylös ja hoipertelen paikan kulmauksen tekemään isoja ratkaisuja. Hylkään ison osan levyistä ja palautan ne takaisin paikoilleen. Löydän vielä yhden mielenkiintoisen cd-levyn, otan sen mukaan vielä. Se on Reverent Horton Heatin "Space Heater". Marssin kassalle tyytyväisenä. Maksan levyistä mielestäni kovan hinnan(kuten aina) 45 euroa. Perustelen itselleni hinnan, levyjen huippukunnolla. Tämän päivän ja vuoden ensimmäinen kirpparikierros on suoritettu. Nyt maistuisi kylmä juoma.
Tämän vuoden ensimmäiset levyhankinnat toi tullessaan kolme Lp-levyä ja yhden Cd:n. Ihan ok!

Nashville Teens - Nashville Teens LP
Dion - Runaround Sue LP
The Fleshtones - ...The Band Drinks For Free LP
Reverent Horton Heat - Space Heater CD



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti