2017-12-08

Iggy Pop - Live Lp

Todellinen liskomies on jaksanut ihmetyttää vuosien saatossa ja Stooges oli aikansa puskutraktori, joka oli aikaansa edellä, luoden jotain erittäinkin mielenkiintoista, jota jälkipolvet ovat ihmetelleet veret korvissa. Stoogesin kaikki kolme ekaa levyä ovat sarjassa "kuolemattomat" korkealla sijalla.
Näihin pitää palata vielä itsekin jatkossa, mutta muutama huomio vuosien takaa mukaan tarttuneesta live-levystä Iggyn sooloajalta. Levy on bootleg-nauhoitus 80-luvulta. Omaan levyhyllyyn on muutamia epävirallisia vinyyleitä parkkeeranut, mutta suuremman osan niistä olen hävittänyt ihan periaatteesta. Tämän olen kuitenkin säilyttänyt. Levy on World On Fire live at the Channel. Livetaltiointi on päivätty 28.8.1988. Julkaisu taisi olla Instinct-levyn aikoihin ja aika monta tuon levyn biisiä täältäkin löytyy. Äänimaisema on live- ja bootleg-levyksi kohtalaisen hyvätasoinen.
Kappaleet joita levyltä löytyy ovat: Instinct-I wanna Be Your Dog- High On You-Five Foot One-Easy Rider-Tuff Baby-I Feel Alright-Search & Destroy-Squarehead-Power & Freedom.
Minkä takia levy päätyi hyllyyni, oli syynä mielenkiintoinen taustabändi. Rumpuja soittaa Paul Garisto joka on soitellut muun muassa Psychedelic Furs ja myöhemmin jopa Shooting Galleryssä. Bassossa soittaa ex-UK-Subs mies Alvin Gibbs. Yhtyeestä löytyy kaksi mielenkiintoista kitaristia Mr. Steve Jones (ex Sex Pistols) ja Mr. Andy McCoy (ex Hanoi Rocks). Joista viimeksi mainittu vaikutti levyn ostoon ja hienosti se keppi soi tälläkin levyllä Andyn toimesta.

World on Fire - Iggy Pop








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti