2017-10-28

The Celibate Rifles - Heaven On A Stick

Groovin' In The Land of Love

Kun Australiasta purkaantui 80-luvulla rock-yhtyeiden paineaalto, niin siitä joukosta omalla väkevyydellään erottui The Celibate Rifles. Bändi taisi aloittaa jo edellisellä vuosikymmenellä, mutta julkaisi ensilevynsä Sideroxylon vasta vuonna 1983.
'Heaven on a stick' ilmestyi noin kymmenen vuotta myöhemmin. Oma versio tästä levystä on tupla-levy, valkoisella teemalla (levyt ja kannet ovat valkoiset).
Heaven on a Stick pitää sisällään 13 kpl toinen toistaan hienompia esityksiä.
Olen aina pitänyt Damien Lovelockin jotenkin välinpitämättömästä ja karheasta laulutyylistä, joka sopii yhtyeelle hienosti. Niinkuin tällekin levylle se istuu ja sitä tukee Kent Steedmanin(Kelvin Sbotty) varsin kärkäs ja terävä kitarointi. Levyn kappaleista ovat vastuussa lähes kaikissa Steedman/Lovelock muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.
Sen lisäksi, että levy on yksi suosikkini tältä yhtyeeltä, olen myös sitä mieltä yhtyeen nimi on yksi rokkihistorian hienoimpia! Erittäinkin tutustumisen arvoinen yhtye! Au-Go-Go
#celibaterifles

The Celibate Rifles: Damien Lovelock, Nik Rieth, Jim Leone, Kelvin Sbotty, Dave Morris, Chris Abrahams Levyn tuottaja: Rob Younger

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti